Voel en proef Afrika op AFRIKARIBU

Deel dit

Steun de strijd tegen hiv!

Proef de smaak van Afrika en geniet van Afrikaanse live muziek tijdens een theaterdiner! Zelf een dansje wagen? Gooi je heupen los op de Bongo Flava Party met de meest swingende Afrikaanse R&B en reggae-hits of voel hoe het is om mensen zelf via drums te enthousiasmeren in een djembé workshop.

Er zijn drie verschillende tickets te koop voor dit evenement:

feest-ticket diner-ticket combi-ticket

Bij elke ticket ontvangt u een gratis consumptie.

Met een combiticket geniet je voor slechts €40,- van een volledig verzorgde Afrikaanse avond en draag je bij aan de strijd tegen hiv in Tanzania. Alle inkomsten komen ten goede aan Stichting GUTz (Get Up Tanzania). Tijdens het diner informeren wij je over ons werk in Tanzania. Onze Tanzaniaanse gastspreker zal je meer vertellen over de hiv-problematiek in het land en het belang van onze projecten.

Programma:
18.00 – 20.00 uur: Afrikaans Diner met Tanzaniaanse gastspreker
20.00 – 21.00 uur: Djembé Workshop
20.00 – 02.00 uur: Bongo Flava Party

In de meest afgelegen gebieden van Tanzania organiseert GUTz gratis informatieve muziekfestivals om het taboe rond hiv te doorbreken. Op een laagdrempelige manier kunnen bezoekers zich laten testen op hiv, krijgen ze voorlichting via interactieve theatervoorstellingen en worden ze wanneer nodig verbonden aan lokale instanties die hen kosteloos hulp en medicatie bieden. Stichting GUTz financiert deze projecten en voorziet in de training van nieuwe vrijwilligers en overheidsorganisaties, zodat de lokale bevolking en medische professionals deze initiatieven op eigen kracht kunnen uitvoeren. Meer informatie: www.gutz-foundation.org