Verzamelbeurs Etten-Leur

Deel dit

De organisatie bewaakt dat er zowel op het gebied van de filatelie als ook numismatiek een ruim en divers aanbod zal zijn. Behalve een kern van vaste standhouders afkomstig vanuit heel Nederland, zullen door de vele internationale contacten van WB Evenementen ook regelmatig buitenlandse deelnemers aanwezig zijn.

WB Evenementen denkt in de regio Breda (stad van alleen al bijna 150.000 inwoners) en in West-Brabant te kunnen voorzien in de behoefte van veel verzamelaars. Gezamenlijk zijn er mogelijkheden om deze beurs te ontwikkelen tot een tweejaarlijks trefpunt voor verzamelaars uit de directe en wijde omgeving. Om die reden zoekt de organisatie ook afstemming en waar mogelijk samenwerking met regionale verenigingen.

Beurslocatie
In Nieuwe Nobelaer beschikt de organisatie op de begane grond met “het evenementenplein” over een ruime, goed verlichte en sfeervolle beurszaal. Uiteraard zijn er ook horeca en andere voorzieningen aanwezig.

Bereikbaarheid
Etten-Leur ligt pal aan de A58 tussen Breda en de richting Roosendaal/Bergen op Zoom. Ook is er een goede aansluiting met de A16 tussen Breda en Antwerpen. De beurslocatie is eenvoudig te bereiken door vanaf de afritten 18 en 19 (A58) vervolgens richting centrum en station aan te houden. Nieuwe Nobelaer wordt op bordbewijzering aangegeven.

Voor bezoekers van de beurs is er ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Voor wie met het openbaar vervoer reist. Vanaf NS-station Etten-Leur is het slechts 5 minuten lopen (in één rechte lijn) naar de beurslocatie. Op station Etten-Leur stoppen ook diverse buslijnen waaronder Arriva buslijn 312 welke rijdt tussen Breda en Roosendaal.