Vera Mann
1

Vera Mann

Goesting

Zangeres, actrice en musicalster Vera Mann neemt je in Goesting mee op een ontroerende en muzikale reis mee met verhalen over haar leven en het leven voor het theater. Met muziek van o.a. Michel Legrand, Joni Mitchell , Stephen Sondheim en Leo Ferré.

do 19 november
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 19,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Hoe raakte een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, geïnspireerd door Chopin? Waarom is ze gaan zingen en door wie is ze beïnvloed? Vera Mann brengt een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. Intussen krijgt het publiek Vlaamse les, zeker en vast, en gaat Mann dieper in op de verschillen tussen de Belgen en de ‘Hollanders’…of juist de overeenkomsten. 

Vera wordt begeleid door twee fantastische muzikanten: pianist Ed Boekee en Diederick Ensink als multi-instrumentalist. De zorgvuldig gekozen muziek varieert net zoals het leven zelf, van Michel Legrand en Joni Mitchell tot Stephen Sondheim en Leo Ferré.

Goesting, een allesomvattend woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel Goesting in het leven zoals het zich aandient!

www.veramann.nu

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Onze aanbevelingen voor jou

Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd

vr 13 november om 20:30
Lees meer
Emiel van der Logt

Emiel van der Logt

Serieus?!

do 15 oktober om 20:30
Lees meer
Koefnoen Live

Koefnoen Live

Try-out

wo 16 december om 20:15
Lees meer