Thijs Kemperink
1

Thijs Kemperink

Eerlijk duurt het kortst

“Wel eens een authentieke representant van Twente gezien?..... Een suggestie: neem Thijs Kemperink serieus,” opende de vier-sterren recensie van het Dagblad van het Noorden. “Kemperink steunt als geboren verteller op een strak naturel,” werd er daarnaast geschreven.

vr 27 maart
20:30

Prijs: € 17,50

Bestel nu

Fragment uit de voorstelling 'Bonje!'

Meer over de voorstelling

Stand-up comedian en cabaretier Thijs Kemperink is een rasechte verhalenverteller en weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder?

 

Gaat hij eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!

www.thijskemperink.nl

"Thijs Kemperink ontroerend en grappig in ‘Bonje’" en "Kemperink weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien"
Meppeler Courant
"…verrassend geestig in spel en mimiek" DvhN
"Dankzij zijn open blik en brede glimlach is de sfeer direct goed. Mensen roepen hardop zijn grapjes na, geven antwoord op zijn retorische vragen en bulderen om zijn kwinkslagen en mopjes." Theaterkrant

Onze aanbevelingen voor u

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen

vrijdag 17 januari om 20:30
Lees meer
Mark van de Veerdonk

Mark van de Veerdonk

vrijdag 24 april om 20:15
Lees meer
Stefano Keizers

Stefano Keizers

donderdag 16 april om 20:15
Lees meer