The Fortunate Sons (USA)
The Fortunate Sons (USA)
The Fortunate Sons (USA)
The Fortunate Sons (USA)
The Fortunate Sons (USA)
5

The Fortunate Sons (USA)

A tribute to Creedence Clearwater Revival

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als Bad Moon Rising, Proud Mary en Down On The Corner. De Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische C.C.R. Een echte trip down Memory Lane.

vr 8 mei
20:15

Prijs: € 27,50

Bestel nu

Meer over The Fortunate Sons

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep Creedence Clearwater Revival in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen C.C.R.-nummer. The Fortunate Sons weten als geen ander met hun Tribute to C.C.R. de sfeer en het gevoel van de jaren '60 en '70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. 

Door velen is hij dan ook al tot "de Nederlandse John Fogerty" gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen -en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in 2009 verschenen CD Live in Europe vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live-energie van The Fortunate Sons. Op het album komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.

www.thefortunatesons.nl

Onze aanbevelingen voor u

Back to the Country

Back to the Country

Part 9

vr 15 mei om 20:15
Lees meer
Seven Drunken Nights

Seven Drunken Nights

The Story of the Dubliners

wo 18 december om 20:15
Lees meer