That's life
That's life
2

That's life

Dennis van Aarssen

The Voice of Holland 2019-winnaar neemt samen met zijn band het publiek mee in een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Michael Bublé, Frank Sinatra en Jamie Cullum. Uiteraard brengt Dennis ook songs van zijn debuutalbum Forever you ten gehore.

za 21 november
19:00 Grote Zaal

Prijs: € 27,50

Bestel nu
za 21 november
21:00 Grote Zaal

Prijs: € 27,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

In verband met de coronarichtlijnen zal Dennis met 4 leden van de Bosco Bigband, in tegenstelling tot eerder vermeld in NN Magazine, de voorstelling That’s Life spelen i.p.v. Start spreading the news.

2019 was het beste jaar uit het leven van Dennis van Aarssen. Van zingen met Michael Bublé en James Morrison tot zijn eigen succesvolle theatertour met de BOSCO bigband. Tel daarbovenop ook nog het schrijven van talloze eigen liedjes en het uitbrengen van zijn debuutalbum dat vervolgens 7 weken in de top 100 heeft gestaan.

Hij kon dan ook niet wachten om zijn plannen voor 2020 te verwezenlijken, maar de coronacrisis sloeg toe en zette zijn plannen in de vriezer. Positief blijven als het tegen zit.
That’s life. Dat is de boodschap in de nieuwe voorstelling van deze jonge crooner. 

Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en nieuwe songs uit zijn eigen repertoire. In een programma van ruim een uur wordt er geswingd, gelachen en heerlijke muziek gemaakt. Ook vertelt Dennis hoe hij opeens moest improviseren, hoe hij ondanks de tegenslagen positief bleef en hoe dat leidde tot bijzondere, nieuwe liedjes.

www.dennisvanaarssen.com

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium: The Boss Brothers

Poppodium: The Boss Brothers

The Ultimate Springsteen Experience

za 17 oktober om 20:30
Lees meer
Marlijn Zingt

Marlijn Zingt

Marlijn Weerdenburg

do 17 december om 20:15
Lees meer
Og3ne

Og3ne

OG3NE

vr 28 mei om 20:15
Lees meer