Taalhuis Etten-Leur open tijdens Burendag

Deel dit

Burendag is geïnitieerd om buurten leuker, veiliger en socialer te maken. Het is een dag waarop buren gezellig samen komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Ook Nieuwe Nobelaer grijpt de gelegenheid aan om iets voor haar omgeving te betekenen en doet dit door middel van het Taalhuis. Op 23 september is het Taalpunt in Nieuwe Nobelaer extra geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

Taalhuis Etten-Leur
Taalhuis Etten-Leur is een centrale plek in de gemeente voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, rekenen of de computervaardigheden wil verbeteren. Samen wordt er gekeken naar de leerwensen en wordt er gezocht naar een passende cursus of een taalcoach in de buurt. Daarnaast zijn er in het Taalhuis boeken, computers en andere materialen te vinden om te oefenen met lezen of schrijven, of om de digitale vaardigheden te trainen.

Taalhuisactiviteiten in de bibliotheek zijn gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. Graag heten wij u van harte welkom op 23 september tussen 11:00 en 16:00 uur. Onze taalhuisvrijwilligers staan voor u klaar om u verder te helpen, uiteraard onder genot van een kopje koffie of thee!

regulier openingstijden
Regulier inloopuren zijn op maandag van 10:00 tot 11:00 uur, dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur en woensdag van 16:00 tot 18:00 uur. Voor meer informatie kijk op www.nieuwenobelaer.nl/taalhuis

taalpunt-pinpoint