Stefano Keizers
Stefano Keizers
Stefano Keizers
Stefano Keizers
Stefano Keizers
5

Stefano Keizers

Sorry Baby

Sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.

do 16 april
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 19,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

In 2016 won hij de Wim Sonneveldprijs, was hij finalist bij De Slimste Mens, debuteerde hij vorig seizoen met zijn eerste solovoorstelling Erg Heel, heeft hij zijn eigen tv-show Experimensen en was hij dit najaar kandidaat in Maestro.

Heeft u kunstenaar, cabaretier en schrijver Stefano Keizers al eens gezien op televisie of in het theater, dan weet u al een klein beetje wat u kunt verwachten. Wie zich graag laat verrassen in het theater moet zeker gaan kijken.

www.stefanokeizers.nl

"Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers"
NRC
"Met 'Sorry baby' biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten" Theaterkrant
"Na zijn indrukwekkende debuut ‘Erg heel’ brengt hij met ‘Sorry baby’ opnieuw een voorstelling die als ‘anticabaret’ getypeerd kan worden"
Trouw

Onze aanbevelingen voor u

De vloer op

De vloer op

De theaterversie van het populaire tv-programma

do 7 mei om 20:15
Lees meer
Henry van Loon

Henry van Loon

Onze Henry

wo 25 maart om 20:15
Lees meer