RUMAG
1

RUMAG

RUMAG gaat het theater in!

De internetsensatie die iedereen kent van de zwart/witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans krijgt een eigen theatertournee.

wo 1 april
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 23,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

RUMAG gaat het theater in en het wordt gegarandeerd kut!

De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen krijgt een eigen theatertour. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland en is het de hoogste tijd dat we naar jullie toekomen.

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten.

 

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.

www.rumag.nl

Onze aanbevelingen voor u

De vloer op

De vloer op

De theaterversie van het populaire tv-programma

do 7 mei om 20:15
Lees meer
Silent Comedy

Silent Comedy

za 16 mei om 20:15
Lees meer
Stefano Keizers

Stefano Keizers

Sorry Baby

do 16 april om 20:15
Lees meer