Rock & Roll Kerstshow

Deel dit
Bestel hier kaarten

Alweer voor de 7e keer is de Rock & Roll Kerstshow opgenomen in het programma van het Poppodium Nieuwe Nobelaer.

De Rock & Roll Kerstshow is echt het allerleukste feestje om in de stemming te komen voor de kerst. De kleine theaterzaal wordt omgetoverd in een zaal die kerstsfeer ademt waarbij ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Wegens hun succesvolle optreden in 2017 zullen The Spunyboys uit Frankrijk ook nu weer het programma afsluiten. De show start met Company of Sinners gevolgd door Big Billy & The Southside Shooters.

Bio Spuny Boys

De Franse band The Spunyboys is opgericht in 2006. Ze doen qua uitstraling en muziek onmiddellijk denken aan de gloriejaren van de succesvolle The Stray Cats uit de jaren 80. Dit Rockabilly Trio speelt in traditionele bezetting fifties klassiekers van Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly. Na enige jaren van optredens begon de band meer en meer eigen songs te schrijven wat resulteerde in een inmiddels uniek gevarieerd uitgebreid repertoire, welke te zien en te horen is in hun dampende wilde energieke optredens vol show en spektakel, waarbij het publiek betrokken wordt en een must is om te zien en te horen. The Spunyboys zijn er klaar voor het dak er af te spelen!

Klik hier om kaarten te bestellen.