Richard Groenendijk – Om alles! (reprise)

Deel dit
Bestel hier kaarten

“Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren”, scheef het AD naar aanleiding van de première van Om alles! “Groenendijk heeft het vermogen een zaal te laten bulderen van het lachen”, voegde de Volkskrant eraan toe. En de Telegraaf vond Om alles! “Alsof je in een warm bad stapt”.

Er bestaat geen twijfel over; Om alles! is het meest succesvolle cabaretprogramma uit het oeuvre van Richard Groenendijk. Lovende recensies en uitverkochte theaters met laaiend enthousiast publiek. Daarom kon een reprise niet uitblijven en tourt hij dit seizoen wederom met deze hit door de vaderlandse theaters.

In Om alles! zien we Richard van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Bijna twee uur een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zoals het Parool schreef; ‘Een antiheld met allure!”

Dit seizoen is het uw allerlaatste kans. Zorg dus dat u deze man niet mist. Om Richard Groenendijk. Om z’n verhaal. Om alles!

Uit de pers

“Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren” ***** AD

“Alsof je in een warm bad stapt” **** Telegraaf

“Niet klein en nietig, maar alles omvattend” **** Scènes

“Groenendijk heeft het vermogen de zaal te laten brullen van het lachen. Hoogstaand amusement met scherp randje” **** Volkskrant

“Fantastische comedy” **** NRC

“Oprechte woede van een sympathieke cabaretier” **** Theaterkrant

www.richardgroenendijk.nl

Credits foto:

Dik Nicolai

https://youtu.be/4SFvDmGSICc

Klik hier om kaarten te bestellen.