Rayen Panday
1

Rayen Panday

Trigger

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd?

 

 

wo 22 april
20:15

Prijs: € 20,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

Over Rayen Panday
Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Vorig jaar nog in onze Kleine Zaal, maar mede door het succes van zijn Netflix-special nu in de Grote Zaal!

www.rayenpanday.nl

Onze aanbevelingen voor u

De vloer op

De vloer op

donderdag 7 mei om 20:15
Lees meer
Mark van de Veerdonk

Mark van de Veerdonk

vrijdag 24 april om 20:15
Lees meer
Nabil Aoulad Ayad

Nabil Aoulad Ayad

donderdag 30 januari om 20:30
Lees meer