Popelucht 2017

Deel dit

Popelucht, een van de langstlopende festivals van de regio, nog steeds springlevend en springplank voor nieuw talent.

Ook dit jaar lukt het weer om Popelucht geheel gratis aan te bieden. We hebben veel ondernemers die ons een warm hart toedragen en ons financieel of met middelen ondersteunen. Dus niet mopperen als die tussendoor weer eens vermeld worden of voor de zoveelste keer op de lichtkrant voorbij komen, ze behoeden je voor entree en/of onbetaalbaar drinken. Je kunt ook zelf bijdragen en donateur worden, waarmee je tevens eigenaar wordt van een super blitse luchtgitaar.

Het programma is dit jaar weer uiterst gevarieerd, we springen met muziekstijlen weer alle kanten op, uiteraard met regionale grootheden en er is ook volop ruimte voor aanstormend talent.

Zaterdagavond kun je op het hoofdpodium weer lekker uitgaan met stevige covers en tributes.

Op het hoofdpodium is er zondag ruimte voor meer bekendere bands, een aantal daarvan zijn hard op weg naar de top. In de kapel spelen de meer beginnende, maar ook veelbelovende bands. Er komt een geweldige mix van covers, rock, metal , rock & roll en pop voorbij. Het complete programma, inclusief de tijden, kun je vinden in de Timetable op deze site. Hier kun je ook terecht voor alle info, links naar de bands, muziek etc. De website is op maat gemaakt voor smartphones, zodat deze ook tijdens het festival te raadplegen is.

Met medewerking van de weergoden gaat het weer een mooi feest in de traditionele Popelucht stijl worden: goede muziek in een gemoedelijke sfeer, en voor de 32e keer helemaal los. We wensen je alvast veel muzikaal plezier namens alle vrijwilligers van Popelucht en Poppodium Nieuwe Nobelaer.