Pater Moeskroen

Deel dit
Bestel hier kaarten

Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, dit maal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België.

Met een kolossale bepakking aan instrumenten gaan de goedgemutste multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land: Vlaanderen. In de voorstelling De Reservebelgen ondergaan de Paters een inburgeringscursus om de status van Belg te bereiken. Staat u deze Bourgondiërs bij in deze feel-good-folk voorstelling vol nieuwe Pater Moeskroen liederen?

Of ze hun doel bereiken, beslissen we na de afterparty in de foyer. Pater Moeskroen zwaait u aldaar uit met een bloemlezing uit de hits van weleer en zorgt ervoor dat de wegen vrolijk en voldaan scheiden. Het publiek naar huis, de Paters naar Vlaanderen?

Over Pater Moeskroen:

De heren stonden aan de wieg van krakers als Joost, Laat Maar Waaien, Dansen en Hela Hola. En wie herinnert zich niet Roodkapje?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades. Pater Moeskroen brengt met een karrenvracht aan instrumenten het herkenbare Moeskroen-geluid naar Etten-Leur! Live is de band een ware sensatie voor oor en oog, vol herkenning voor jong en oud.

Cast: Martien van Oostrom, Bart Swerts, Vincent van Lent, Coen Blokx en Jack Glasbergen.

Volg Pater Moeskroen op social media:

Facebook: www.facebook.com/patermoeskroen

Twitter: twitter.com/patermoeskroen

Instagram: www.instagram.com/patermoeskroen

Klik hier om kaarten te bestellen.