Open lesweek dans

Deel dit

Nog op zoek naar een leuke danscursus? Van maandag 10 september t/m vrijdag 14 september mag iedereen gratis meedoen met de danslessen in Nieuwe Nobelaer tijdens de open lesweek! 

danslessen voor de jeugd
Een danscarrière bij Nieuwe Nobelaer begint al met Peuterdans, Kleuterdans en Danswijs voor de allerkleinsten. In dit leuke leertraject maken kinderen spelenderwijs kennis met dans en wordt de basis gelegd voor een goede danstechniek en -houding. Voor de iets oudere kinderen ligt de focus van het Nieuwe Nobelaer dansaanbod voornamelijk op Klassieke dans, Modern-Jazz en het steeds populairder wordende Showmusicaldans.

danslessen voor volwassenen
Ook voor volwassenen is er een aantrekkelijk dansaanbod te vinden bij Nieuwe Nobelaer. Dans mee op musicalnummers tijdens Showmusicaldans, leer ritmische klanken te produceren met snel voetenwerk in de cursus Tapdans, dans jezelf fit op verschillende dansstijlen met Dansmix, beweeg je vrij tijdens Dans en improvisatie of ga zen het weekend in met de cursus Tai Chi & Qigong.

trek makkelijke kleding aan en doe mee!
Tijdens de open lesweek krijgt iedereen de kans om te ontdekken welke dansvorm bij hem of haar past. Het wordt aangeraden om gemakkelijke kleding aan te trekken zodat deelnemers zich gemakkelijk kunnen bewegen.

 

Bekijk online ons gehele dansaanbod.
Benieuwd welke dansles wanneer plaatsvind? Kijk in onderstaand overzicht: