Open Lesweek
1

Open Lesweek

Van maandag 20 t/m zondag 26 januari vindt de Open Lesweek plaats. Tijdens deze week kun je komen proeven van verschillende cursussen. Loop bijvoorbeeld binnen bij de Muziekafdeling, doe mee met theater- en dansworkshops of ontdek jouw artistieke talent bij de afdeling Beeldend of Foto & Media. 

Inschrijven voor de lessen deze week is niet nodig en afhankelijk van de les je meedoen of meekijken. Een nieuwe (favoriete) hobby ligt op de loer!

Ga voor het volledige (proef)rooster naar de informatiepagina van de Open Lesweek

ma 20 januari
09:00
Gratis entree
di 21 januari
09:00
Gratis entree
wo 22 januari
09:00
Gratis entree
do 23 januari
09:00
Gratis entree
vr 24 januari
09:00
Gratis entree
za 25 januari
09:00
Gratis entree
zo 26 januari
09:00
Gratis entree

Met wie ga jij proeven van de curussen en lessen bij Nieuwe Nobelaer?

Van 20 t/m 26 januari vindt de gratis Open Lesweek voor de tweede helft van het cursusjaar plaats bij Nieuwe Nobelaer. Tijdens deze week kan iedereen kennismaken met diverse lessen en cursussen. Alle afdelingen kunsteducatie, theater, dans, beeldend, foto & media en muziek, zetten hun deuren open.
Inschrijven voor de lessen is deze week niet nodig en afhankelijk van de les kan je meedoen of meekijken.

Inloopmiddag muziek en leerlingenconcert

Op zondag tijdens de Open Lesweek, 26 januari, vindt de inloopmiddag muziek plaats. De deuren van de muziekafdeling van Nieuwe Nobelaer staan van 14:00 – 16:00 uur voor iedereen open om verschillende instrumenten uit te proberen. Eenieder die deze middag een proefles inplant, ontvangt deze gratis. Voorafgaand aan de inloopmiddag muziek presenteren leerlingen van de muziekafdeling wat ze de afgelopen periode hebben geleerd. Het leerlingenconcert vindt plaats in de Kleine Zaal van Nieuwe Nobelaer van 12:45 – 13:45 uur.

Leerlingenconcert

Leerlingenconcert

zo 26 januari om 12:45
Lees meer
Open Lesweek

Open Lesweek

Lees meer