Ontmoet een kinderboekenschrijver
Ontmoet een kinderboekenschrijver
2

Ontmoet een kinderboekenschrijver

Martine Letterie

Kinderboekenschrijfster Martine Letterie brengt tijdens de Kinderboekenweek een bezoek aan Nieuwe Nobelaer. Martine won (zaterdag 19 september) de Thea Beckmanprijs met haar boek Verboden te vliegen. Tijdens haar komst vertelt ze over dit boek, kun je haar vragen stellen en gaat ze aan de slag met een schrijfopdracht. Een interactieve middag dus!

De toegang is gratis maar je dient wel vooral kaarten te bestellen via onderstaande bestelbutton aangezien er een maximum aantal plaatsen beschikbaar is.

 

Let op! Als u deze voorstelling bezoekt verzoeken we u om via ingang Noord (naast Nieuwe Nobelaer Poppodium) het pand te betreden.

wo 7 oktober
15:00 Rabobank Foyer
Gratis entree

Over Verboden te vliegen

Martine vertelt met foto's en illustraties uit het boek Verboden te vliegen over Fietje en haar duiven. Het is oorlog en de duiven moeten onderduiken. Fietjes broer Marcus wordt meegenomen door de Duitsers om voor hen te werken. Fietjes eigen duif reist stiekem met hem mee. Als Marcus op de plaats van bestemming is aangekomen, moet Charlie een brief brengen naar de ouders van Marcus en Fietje. Maar wat moet erin?

  

Familievoorstelling; Het nieuws van gisteren

Familievoorstelling; Het nieuws van gisteren

gespeeld door Irene Laros

za 10 oktober om 14:00
Lees meer
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

Lees meer