Ongelikt
Ongelikt
2

Ongelikt

De Sekszusjes

De Sekszusjes werden in 2019 in één klap beroemd door hun YouTube-serie die maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken is. Ongelikt zit bomvol schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje, zeer geschikt voor een avondje uit met je puber!

vr 5 november
20:30 Grote Zaal

Prijs: € 19,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Zusjes én beste vriendinnen, Krista en Marcelle Arriëns, delen op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? Het blijkt dat er voor iedereen op seksgebied wel te leren valt, als je net begonnen bent, maar ook als je al jaren ‘geen klachten’ krijgt. In hun eerste theaterprogramma Ongelikt laten de meiden zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)…?

Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van dit muzikale en creatieve duo. Met hun zelf geknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken De Sekszusjes er een creatief feestje van.

Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Bekijk hier alle afleveringen van de succesvolle YouTube-serie!

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

"De first ladies van de seksuele ontwapening" Trouw
"Dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht" Jinek
"De Sekszusjes leggen hun kwetsbare delen op een dienblaadje en stellen elkaar vragen die je de ander misschien wel eens had willen stellen - maar nooit hebt gesteld" De Volkskrant

Onze aanbevelingen voor jou

Nesim El Ahmadi

Nesim El Ahmadi

TaBoe! (try-out)

vr 23 april om 20:00
Lees meer
Rob en Emiel

Rob en Emiel

Van Houdini tot Copperfield

za 5 juni om 19:00
Lees meer