Og3ne
1

Og3ne

OG3NE

OG3NE keert terug naar Nieuwe Nobelaer en pakt dit theaterseizoen uit met de Sweet Harmony Tour. Vanzelfsprekend zullen de succesvolle Home Isolation nummers niet ontbreken op deze avond! Wees er snel bij en geniet van de harmonieuze vocale kwaliteiten van de drie zussen uit Fijnaart.

vr 28 mei
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 39,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Na lange tijd is OG3NE eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley worden tijdens de Sweet Harmony Tour begeleid door hun eigen live band.

Nadat in maart 2020 alle optredens abrupt werden afgebroken door het coronavirus ontstond iets unieks. Doordat Amy één long mist en tot de risicogroep behoort, zaten de zussen van elkaar gescheiden in zelfgekozen thuisisolatie. Toch hebben de meiden een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Hun Home Isolation video’s gingen viral op alle social platforms.

Vanaf de eerste Home Isolation cover van Bohemian Rhapsody volgden miljoenen mensen de muzikale prestaties van OG3NE in coronatijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook de bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. De zussen brachten afgelopen periode drie EP’s uit, die in no-time de nummer 1 positie van de albumlijst behaalden. Na hun eerste pay-per-view streamconcert vanuit een coronaproof studio volgden vele Nederlandse artiesten hun voorbeeld.

www.og3ne.com

Onze aanbevelingen voor jou

Liefdesles

Liefdesles

Kees Boot, Nhung Dam e.a.

vr 30 oktober om 19:00
Lees meer
That's life

That's life

Dennis van Aarssen

za 21 november om 19:00
Lees meer
Marlijn Zingt

Marlijn Zingt

Marlijn Weerdenburg

do 17 december om 20:15
Lees meer