Nieuwe Nobelaer Kerstspecial 2017

Deel dit
Bestel hier kaarten

Muziek, dans, zang, acrobatiek en theater, de kerstspecial biedt vertier voor jong en oud. Onder leiding van regisseur Jos Schievelt is er de afgelopen maanden zowel voor als achter de schermen hard gewerkt door vele inwoners van Etten-Leur om een gezellige, sfeervolle voorstelling op de planken te zetten.

De Kerstspecial 2017 vertelt het alom bekende verhaal van Ebenezer Scrooge, maar dan in een Etten-Leurs jasje. Zo zijn o.a. de dames van Onvermeidelijk en Theatergroep Josjes van de partij, zijn er optredens van Mimanski, Trimitas, In10ce, Cantadonna, Gianluka Galvez Vargas en de Wereldbende, is er een spectaculaire goochel act van Melvin Wijkhuisen, prachtige zang van Lonneke van Krimpen en Larissa Bianchi, spetterende optredens van de showmusical dansgroep, de musicalklas en de dansgroep klassiek van Nieuwe Nobelaer en een betoverende tissue-act door Marit Hoekzema en Marieke Vermunt.

De Kerstspecial wordt in de foyer omlijst met muziek van de Nieuwe Nobelaer Bigband onder leiding van Harry Hendriks. Er worden Kerstverhalen voorgelezen door de Voorleeskampioenen van Etten-Leur en er zijn diverse knutselmogelijkheden voor de allerkleinsten.

De kaartprijs is inclusief € 3,50 reserverings- en administratiekosten en consumptie.

Klik hier om kaarten te bestellen.