Natuurfotografie tentoonstelling

Deel dit

IVN Vogel- en Natuurbescherming Etten-Leur e.o. presenteert de 33ste natuurfotografie tentoonstelling met als onderwerp   De natuur in uw buurt, of iets daarbuiten. Op zaterdag 19 januari en zondag 20 januari is iedereen, jong en oud, met interesse voor fotografie én natuur van harte welkom! De tentoonstelling is geopend van 10:30 – 16:30 uur. De toegang is gratis.

De tentoonstelling is een jaarlijks project van alle leden van de werkgroep en resulteert in een prachtig scala van natuurfoto’s (bijna allemaal) genomen in het afgelopen jaar in de buurt van Etten-Leur of iets daarbuiten. Laat je verwonderen door
de foto’s, de natuur én de creativiteit van deze fanatieke natuurfotografen.

De foto’s worden in vier categorieën Flora, Fauna, Landschap en Creatief/Abstract tentoongesteld op het Evenementenplein. Niet alleen voor het publiek, maar ook om door de vakjury beoordeeld te worden op de vrijdag voorafgaand aan dit evenement.

Natuurlijk wordt er ook een publieksprijs uitgereikt en de bezoekers kunnen daarom ter plekke hun stem uitbrengen op hun favoriet. Op de dagen worden ook verschillende presentaties gegeven, zowel in de ochtend als middag.