Muzikale lezing – Spirituele Kinderwens

Deel dit

Op maandag 14 mei geeft Joyce Beckker van Soul Matchmaker een muzikale lezing in Nieuwe Nobelaer over de Spirituele Kinderwens. Tijdens de lezing worden veel voorkomende energetische oorzaken van het niet zwanger kunnen worden en de emoties die hierin een belangrijke rol kunnen spelen besproken. In het tweede deel kunnen de deelnemers aan de hand van een schrijfoefening ervaren wat hen eventueel blokkeert om de zielsverlangen uit te laten komen. De lezing begint om 20:00 uur en is gratis. Geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden.

Spirituele kinderwens
Soms voelen hoogsensitieve vrouwen al een kindje bij zich maar raken ze niet zwanger. Het kan zijn dat een (onbewuste) angst of overtuiging ze dan in de weg zit. Hierdoor raken zij hun onbevangenheid kwijt en wordt het zwanger worden steeds meer een planning in de agenda.

Joyce Beckker
Spreker Joyce Beckker is moeder van 2 geboren en 3 ongeboren kinderen. Zij weet hoe beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties een voldragen zwangerschap in de weg kunnen zitten en hoe je dit positief kan ombuigen. Zij is auteur van o.a. het boek ‘Geen beschuit met muisjes’. Het manuscript van een tweede boek over spirituele kinderwens (‘Een date met je zielskind’) ligt bij de uitgever. Bij deze lezing wordt ze sfeervol bijgestaan door de topmuzikanten Geertje en Eef Tobé uit Etten-Leur.

Aanmelden
Meld je gratis aan via joyce@soulmatchmaker.nl