Koefnoen Live
Koefnoen Live
Koefnoen Live
3

Koefnoen Live

Try-out

De mannen van Koefnoen trekken na zestien succesvolle seizoenen op televisie eindelijk het theater in met hun persiflages, typetjes en animaties. Met up-to-date en fonkelnieuw materiaal zie je Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Ruth Sahertian en Jeske van de Staak op hun best!

za 15 januari
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 30,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker / sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus, ze komen allemaal voorbij! 

De wereld verandert razendsnel, soms sneller dan we in de gaten hebben. Dingen kunnen niet meer, en niets lijkt blijvend. Hoe verander je een beetje soepeltjes mee? En wil je dat, durf je dat, kun je dat? Of blijf je liever met je shutters dicht zitten bingewatchen, wachtend op een maaltijdkoerier met een kubus op zijn rug? 

Tijdens deze scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten vol rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes rollen de tranen over je wangen. 

www.koefnoen.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Onze aanbevelingen voor jou

Jandino Asporaat

Jandino Asporaat

Solo

wo 13 oktober om 19:00
Lees meer
Rob en Emiel

Rob en Emiel

Van Houdini tot Copperfield

za 5 juni om 19:00
Lees meer
Nesim El Ahmadi

Nesim El Ahmadi

TaBoe! (try-out)

vr 23 april om 20:00
Lees meer