Karin Bloemen
1

Karin Bloemen

Souvenirs

In je leven verzamel je vele spullen en herinneringen. Je huis en je hoofd raken zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Bloemen voegt de daad bij het woord en gooit in haar theatershow als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit.

za 15 februari
20:15

Prijs: € 30,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen.
In Souvenirs voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

 

Natuurlijk is Souvenirs weer een ouderwets rijke Bloemen show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

www.labloemen.nl

Onze aanbevelingen voor u

Herrie in de keuken

Herrie in de keuken

vrijdag 10 april om 20:15
Lees meer
Karin Bruers

Karin Bruers

vrijdag 29 november om 20:15
Lees meer
Ruth Jacott

Ruth Jacott

vrijdag 7 februari om 20:15
Lees meer