Jokie en Jet (2+)
Jokie en Jet (2+)
2

Jokie en Jet (2+)

Reizen is een feestje!

Let op! Verplaatst
25-02-2021 - In verband met de geldende maatregelen rondom het covid-19 virus worden deze voorstellingen verplaatst naar zaterdag 19 februari 2022. Bezoekers met kaarten zijn hierover inmiddels per e-mail door ons geïnformeerd.

Jokie (uit de Efteling) is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Jet heeft in ieder land een verrassing voor Jokie en iedereen viert feest. Passen al die cadeautjes wel in de luchtballon?

za 19 februari
11:00 Grote Zaal

Prijs: € 17,50

Bestel nu
za 19 februari
13:30 Grote Zaal

Prijs: € 17,50

Bestel nu
za 19 februari
15:30 Grote Zaal

Prijs: € 17,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Jokie en Jet vliegen tijdens hun wereldreis naar allerlei landen over de hele wereld, van het warme Italië tot het koude Antartica. In elk land heeft Jet een cadeautje verstopt voor feestneus Jokie. Daardoor wordt de luchtballon steeds voller, als dat maar goed gaat... 

Een vrolijke familiemusical voor kinderen vanaf 2 jaar
De Efteling-musical Jokie en Jet, reizen is een feestje is zelfs voor de allerkleinsten één groot feest. Dans en zing mee met de bekende liedjes Hieperdepiep, Jokiedokie en Spelen in de speeltuin. Dat wordt een reis om de wereld om nooit te vergeten! 

www.efteling.com/jokiemusical

Let op: Je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Deze voorstelling heeft geen pauze.

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.