Jeugdorkest Young Talent Orchestra
Jeugdorkest Young Talent Orchestra
Jeugdorkest Young Talent Orchestra
Geweest

Lichte muziek

Jeugdorkest Young Talent Orchestra

Kapelconcert Bovendonk Hoeven

Let op! Geannuleerd

14-01-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is helaas besloten om deze voorstelling te annuleren.Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Met als doel jonge getalenteerde muzikanten tussen circa 12 en 18 jaar kennis te laten maken met orkestrepertoire en het vak van orkestmusicus, is in 2013 het Young Talent Orchestra (YTO) opgericht. Onder leiding van Mikhail Zemtsov speelt het Young Talent Orchestra gevarieerde programma’s waarbij regelmatig jonge toptalenten als solist optreden. Een echt familieconcert!

Meer over de voorstelling

Het orkest speelt ongeveer tien concerten per jaar. Er worden gevarieerde programma’s uitgevoerd – van Barok tot 21ste eeuw. Jonge toptalenten treden als solist met het orkest op. Op 1 mei 2017 won het YTO de eerste prijs bij het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt (België); aan dit festival namen tachtig jeugdorkesten uit de hele wereld deel. Op 26 mei 2018 won het Young Talent Orchestra in De Doelen de publieksprijs bij het Nationaal Concours voor Jeugdsymfonieorkesten.

Een echt familieconcert; kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze.

Concertlocatie
Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open.

Maak er een compleet uitstapje van en geniet voor het concert van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Telefonisch reserveren kan via 0165 50 75 50.
Voor een compleet weekend weg kan je een overnachting boeken bij Hotel Bovendonk of Hotel de Reiskoffer of bij een Bed&Breakfast in Halderberge.

Kies een taal