1

Jeroens Clan

Tere zieltjes

De jury van het Leids Cabaret Festival prees de jongens van Jeroens Clan om hun vermogen om ongelooflijk slim de zaal te bespelen met hun snelle scènes en liedjes. In hun debuutvoorstelling Tere Zieltjes maakt deze jonge, enthousiaste cabaretgroep korte metten met alles wat los en vast zit.

do 25 november
20:30 Kleine Zaal

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 12 november in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee! Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

Juryrapport Leids Cabaret Festival:
“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.”

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

"Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt" NRC Handelsblad
"Brabantse jongens met een grote bek" Theaterkrant

Onze aanbevelingen voor jou

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

do 11 november om 20:15
Lees meer

Marlon Kicken

Draadloos

do 4 november om 20:30
Lees meer

Zoutmus

Jungleprinter

vr 19 november om 20:30
Lees meer