Jeroen van der Boom

Deel dit
Bestel hier kaarten

Jeroen van der Boom blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Hij keert daarom aankomend seizoen in het theater terug met zijn show Dit ben ik 2.0. Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière en natuurlijk hits als Jij bent zo en Een wereld voorbij komen. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen!

Over Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer Jij bent zo, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heen heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn recente single Nou is het genoeg, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit muziekstuk is zowel de invloed van klassiek als dance te horen. Niet alleen is Jeroen vandaag de dag onmisbaar in het Nederlandse poplandschap, ook op televisie is hij niet meer weg te denken. Zo presenteerde hij onder andere Bloed, zweet en tranen, Wedden dat ik het kan, De beste liedjes van… en was hij coach bij The Voice of Holland.

Klik hier om kaarten te bestellen.