Informatieavond | Taalproblemen bij jonge kinderen

Deel dit

Wegens succes organiseren Nieuwe Nobelaer en Kentalis op dinsdag 15 mei van 20:00 tot 21:30 een extra interactieve informatieavond voor professionals over de spraak- en taalontwikkeling van het jonge kind. Tijdens de avond komt onder anderen het ‘signaleren van problemen’ in de spraak- en taalontwikkeling aan de orde en krijgen deelnemers een aantal handvatten om de taal van het jonge kind te stimuleren.

De informatieavond wordt gepresenteerd in de vorm van een stukje theorie ondersteunt door filmpjes, maar kent ook een interactieve vorm waarbij deelnemers kleine opdrachten mogen uitvoeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en samen in gesprek te gaan over het onderwerp.

De workshop wordt gegeven door medewerkers van Kentalis die werkzaam zijn binnen de vroege behandeling voor jonge kinderen waarbij sprake is van een taalontwikkelingsstoornis en of doof/slechthorendheid.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich tot vrijdag 11 mei aanmelden via mi.bruijns@nieuwenobelaer.nl. De informatieavond vindt plaats op dinsdag 15 mei van 20:00 tot 21:30 uur in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Deelname aan de informatieavond is gratis.