Hendrik Groen 2
Hendrik Groen 2
Hendrik Groen 2
Hendrik Groen 2
Hendrik Groen 2
5

Hendrik Groen 2

Zolang er leven is

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

wo 12 februari
20:15

Prijs: € 31,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

"Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden" Trouw
"Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap" Theaterkrant
"Rebelse oudjes op bühne" Telegraaf

Onze aanbevelingen voor u

Gerard Cox

Gerard Cox

De Grote Grijze Belofte

zo 2 februari om 14:30
Lees meer
Heel Holland lacht

Heel Holland lacht

Arijan van Bavel, Onno Innemee e.a.

vr 27 maart om 20:15
Lees meer
Herrie in de keuken

Herrie in de keuken

Jon van Eerd e.a.

vr 10 april om 20:15
Lees meer