Hendrik Groen 2
1

Hendrik Groen 2

Zolang er leven is

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

wo 12 februari
20:15

Prijs: € 33,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

Extra leuk: in Hendrik Groen - Zolang er leven is zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie. Bestaat jouw koor (mannen en vrouwen) uit ±15 koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst? Meld je dan aan en stuur een mail naar: hendrikgroen@bostheaterproducties.nl

www.bostheaterproducties.nl

"Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden" Trouw
"Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap" Theaterkrant
"Rebelse oudjes op bühne" Telegraaf