Heel Holland lacht
1
Geweest

Heel Holland lacht

Arijan van Bavel e.a.

02-11-2020 - Let op! In verband met de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest(en) besloten om deze voorstelling definitief te annuleren. Bezoekers met kaarten hebben inmiddels bericht ontvangen.

Niet alles is koek en ei. Een bezoek aan de patisserie is nog nooit zo leuk geweest! Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt…

Meer over de voorstelling

Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten? Niets is wat het lijkt.. De klucht Heel Holland Lacht is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment.

 

De rollen in Heel Holland Lacht worden vertolkt door Arijan van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. 

Heel Holland Lacht, voor een avond onbezonnen lachen.

www.impactentertainment.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Onze aanbevelingen voor jou

Koefnoen Live

Koefnoen Live

Try-out

za 15 januari om 20:15
Lees meer
Andy Marcelissen

Andy Marcelissen

Hij komt, hij komt

vr 3 december om 19:00
Lees meer