Harrie Jekkers en Klein Orkest

Deel dit
Bestel hier kaarten

Maak uw avond uit nu nóg specialer en geniet voorafgaand aan de voorstelling van een overheerlijk 3-gangen diner in Nieuwe Nobelaer! Vanaf 18:00 uur wordt u ontvangen in de Asselbergs en Klinkhamer foyer waar u exclusief kunt dineren voor slechts € 36,50 p.p. (exclusief consumpties). Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit diner. Indien u wilt komen dineren, vragen wij u vriendelijk vóór 14 november* a.s. te reserveren. Dit kan telefonisch via 076-504 52 00, online of aan de balie. Reserveer hier.

Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Anno 2017 wil hij nog één keer terug naar zijn muzikale roots. Voordat hij bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.

Nederland viel destijds als een blok voor hits als: Later is allang begonnen , Laat mij maar alleen, Koos Werkeloos en Over 100 jaar (zijn jullie allemaal dood).

De band scoorde twee evergreens: O, O Den Haag en Over de muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog genoteerd staan in de Top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de Maan. Een LP met 13 prachtige kinderliedjes waarmee zo’n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed.

Harrie Jekkers wil vroeger nog 1 keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers zal op zijn eigen cabareteske wijze vertellen over het ontstaan en het einde van die band. Hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

Teksten & composities: Harrie Jekkers, Koos Meinderts & Harrie Jekkers

Fotograaf: Maarten Ederveen

Impresariaat: BV Mooiweer, Hilversum – www.bvmooiweer.nl

 

*Na 14 november is het i.v.m. de inkoop van producten helaas niet meer mogelijk uw theaterdiner reservering te annuleren.

**Bij te weinig animo voor het theaterdiner behoudt Nieuwe Nobelaer zich het recht voor uiterlijk 15 november 2018 het diner te annuleren. Gasten met een reservering ontvangen dan hun geld terug.

Klik hier om kaarten te bestellen.