Haal het doek maar op
1
Geannuleerd

Haal het doek maar op

Mariska van Kolck, Tony Neef e.a.

Let op! Geannuleerd
21-01-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest(en) helaas besloten om deze voorstelling te annuleren.Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Een nieuw liedjesprogramma in concertvorm door de grootste musicalsterren van Nederland. Met originele Nederlandse muziekklassiekers zoals Ritme van de regen, Sophietje en Land van Maas en Waal

vr 29 januari
19:00 Grote Zaal
Geannuleerd
vr 29 januari
21:00 Grote Zaal
Geannuleerd

Meer over de voorstelling

De nieuwe origineel Nederlandse musical Haal het doek maar op moest in maart na een vliegende start al na 30 voorstellingen worden stopgezet. Deze productie over Nederlandse artiesten op de schnabbeltour in de jaren zestig, zeventig en tachtig stond oorspronkelijk op 28 maart geprogrammeerd, maar kon toen vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden.

Deze avond brengt de cast met Tony Neef, Mariska van Kolck, Julia Berendse, David van den Tempel, Jordy van Loon en Willemijn van Holt een concertante van de oorspronkelijke musical. Een aangepaste concertversie waarin de nummers het leeuwendeel vormen. Haal herinneringen op met tophits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig zoals Rocking Billy, Ben ik te min, Heel even en Kom van dat dak af. Het belooft een gezellige avond te worden!

www.degraafencornelissen.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

"Voorstelling met een warm hart"
Trouw
"Een originele musical, met 42 evergreens" Het Parool

Onze aanbevelingen voor jou

Vera Mann

Vera Mann

Goesting

do 4 maart om 20:15
Lees meer
That's life

That's life

Dennis van Aarssen

za 6 februari om 19:00
Lees meer
Og3ne

Og3ne

OG3NE

vr 28 mei om 20:15
Lees meer