Fred van Leer – Leer van Fred Live

Deel dit
Bestel hier kaarten

Op dit moment is Fred van Leer de bekendste stylist van de Nederlandse televisie. Hij was jarenlang coach van Hollands Next Top Model, kleedt presentatrices en artiesten, heeft zijn eigen YouTube-kanaal  waar hij onder meer te zien is in ‘FIP’ (Fred’s Important People) en ’In bed met Fred’. Hij heeft 297 duizend volgers op Facebook en 488 duizend op Instagram. Is binnenkort te zien op TLC met zijn eigen programma. En brengt dit voorjaar een eigen boek uit, met de titel Leer van Fred.

Leren van Fred deden duizenden enthousiaste vrouwen tijdens zijn workshops op o.a. het LINDA.festival en Share a Perfect Day. Dat inspireerde Fred van Leer om het theater in te gaan. Zodat elke Nederlandse vrouw kan leren van Fred van Leer.

Leer van Fred live is echt een avond voor vouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Leer van Fred live wordt een hilarische avond uit voor de nieuwsgierige vrouw die the do’s and dont’s wil weten qua kleding, die mode tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Want Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt:

“Het feit dat je de jurk past, wil nog

niet zeggen dat het je maat is.”

Over Fred

Fred van Leer is geboren op 18 september 1976 in Alblasserdam, Zuid-Holland. Sinds 2009 is hij te zien op de Nederlandse televisie. Zo was hij onderdeel van de progamma’s Dames in de Dop, Shopping Queens en Hollands Next Top Model. Sinds april 2018 heeft hij een eigen programma op TLC Fred van Leer: Alles uit de kast, waarin hij deelnemers voorziet van een make-over.

Klik hier om kaarten te bestellen.