Emiel van der Logt
1
Geweest

Emiel van der Logt

Serieus?!

02-11-2020 - Let op! In verband met de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest(en) besloten om deze voorstelling definitief te annuleren. Bezoekers met kaarten hebben inmiddels bericht ontvangen.

Winstmaximalisatie, liquiditeitsinjecties en politieke correctheid. Serieus?! Emiel van der Logt krijgt daar enorme jeuk van. In zijn tweede programma wil hij het hebben over dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. En waar Emiel zin in heeft?: keihard lachen! 

Meer over de voorstelling

Keihard lachen om paardenpoep, clickarms, hybride vrouwen, lijstje.nl, toverdrank en secundaire arbeidsvoorwaarden. Want, nemen we het leven niet veel te Serieus?! Een avond vol onnavolgbare logica en hersenspinsels! 

Emiel van der Logt won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam, het Utrecht International Comedy Festival en De Zwarte Cross. Zijn vorige voorstelling Stop met huilen heeft hij zelfs in Jakarta gespeeld!

www.emielvanderlogt.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Onze aanbevelingen voor jou

Jandino Asporaat

Jandino Asporaat

Solo

wo 13 oktober om 19:00
Lees meer
Koefnoen Live

Koefnoen Live

Try-out

za 15 januari om 20:15
Lees meer