Doet sneeuw pijn?
Doet sneeuw pijn?
Doet sneeuw pijn?
Doet sneeuw pijn?
4
Geweest

Doet sneeuw pijn?

Let op! Geannuleerd
22-04-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 augustus a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe?

Meer over de voorstelling

Ik denk dat ik gil, want mijn ouders en broer komen meteen de keuken in rennen. “Hij is dood,” zeg ik, met de telefoon nog in mijn hand. “Hij heeft een paar uur geleden een ongeluk gehad.”

Doet sneeuw pijn is een tragikomische monoloog van de makers van Ma en Emma wil leven over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

Doet sneeuw pijn is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans en wordt gespeeld door Saskia Temmink (o.a. De Vloer op, De 12 van Oldenheim en Bloedverwanten).

www.solostories.nl

"Saskia Temmink maakt van inktzwart verhaal ontroerende theatersolo" Theaterkrant
"Razend knap acterend schakelt Saskia Temmink tussen de pijn van de rouw en het intense geluk dat een baby kan geven"
de Volkskrant
"Temmink is een begenadigd actrice door op deze wijze dit verhaal te vertolken"
Theaterparadijs.nl