Dire Straits en Mark Knopfler tribute

Deel dit
Bestel hier kaarten

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen bij dit theaterconcert hun hart ophalen en genieten van deze prachtige muziek. Wie kent de nummers niet? Sultans of swing, Brothers in arms, Telegraph Road en nog veel meer! Met een twee en een half uur durende show neemt BOOM, like that! haar publiek mee van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recente hits van Mark Knopfler.

BOOM, like that! wordt gezien als de beste en meest succesvolle Dire Straits tribute band van Nederland en is een graag geziene band op festivals en theaters in binnen- en buitenland. Met akelige precisie en op hoogwaardig niveau worden Mark Knopfler’s composities weer tot leven gebracht. Het kenmerkende geluid van Dire Straits, het typische gitaar- en stemgeluid van Knopfler, compleet met alle details, authentieke instrumenten, geluidseffecten, saxofoon en percussie… kortom: BOOM, like that!

Over Dire Straits

De Britse rockband Dire Straits werd opgericht in 1977. Mark Knopfler, de zanger, gitarist en songwriter van de band, is het meest bekende lid van de band. In 1995 verliet hij de band om zich te richten op een solocarrière, dit betekende ook het einde van Dire Straits. De rockband heeft een herkenbaar geluid door het onmiskenbare karakteristieke gitaarspel en vertellende stemgeluid van Knopfler.

Over Boom like that!

Tribute band BOOM, like that! is opgericht in januari 2014 en in een sneltreinvaart uitgegroeid tot de beste en meest succesvolle Dire Straits tribute band van Nederland. De band is, met een bezetting van maar liefst zes ervaren topmuzikanten en oog en oor voor detail, uniek in Nederland en misschien wel in Europa!

Band:

Edgar Janssen – lead vocals, lead guitar;

Bart Logtens – rythm guitar, backing vocals;

Robert van Vonderen – keys, backing vocals;

Hans van Els – drums;

Frank van Kreij – bass guitar;

Maurice Lucassen – sax, percussion, flute, special effects;

Joanne Belgrave – backing vocals;

Ilse Lucassen – backing vocals, flute, sax.

Klik hier om kaarten te bestellen.