De Kleine Zeemeermin 4+ (try-out)

Deel dit
Bestel hier kaarten

Van Hoorne Entertainment, specialist in musicals voor kinderen, komt dit seizoen met alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin. Sita Vermeulen, die eerder de hoofdrol speelde in musicals Rapunzel en Assepoester vertolkt de rol van de mooie zeeprinses, met de wonderschone stem en prachtige staartvin.

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, Koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt de zeeprinses een knappe prins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar hoe moet dat zonder benen?

Het gemene tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, hebben alles gezien in hun magische bol heeft. Samen bedenken ze een listig plannetje. Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Vaar op swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling organiseert Van Hoorne Entertainment een swingend Onderwaterbal en een meet & greet met alle acteurs van De Kleine Zeemeermin in de foyer van het theater.

Met o.a.: Sita Vermeulen, Michael van Hoorne, Esther van Santen

Klik hier om kaarten te bestellen.