Brandweerman Sam Live!
1

Brandweerman Sam Live!

Het Grote Kampeeravontuur

Samen met zijn vrienden uit Piekepolder beleeft Brandweerman Sam een spiksplinternieuw spannend avontuur in Het Grote Kampeeravontuur.

za 24 augustus
11:00

Prijs: € 13,50

Bestel nu
za 24 augustus
14:30

Prijs: € 13,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje besluiten Brandweerman Sam en Elvis te helpen. Als ook de ondeugende Norbert Puk meegaat en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur.        

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet. 

Voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze is ranja, koffie en thee gratis. Frisdranken en overige dranken dienen afgerekend te worden.

547