Brandweerman Sam Live (2+)
Brandweerman Sam Live (2+)
Brandweerman Sam Live (2+)
Brandweerman Sam Live (2+)
4
Geweest

Brandweerman Sam Live (2+)

De verloren piratenschat (try-out)

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... In een spiksplinternieuw vlammend verhaal komt Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden opnieuw in actie. Voor het eerst in Nederland te zien bij Nieuwe Nobelaer!

Meer over de voorstelling

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie vindt als eerste de felbegeerde schat? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! 

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende familievoorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De verloren piratenschat.

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.
 

www.vanhoorne.com

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Onze aanbevelingen voor jou

Thomas de Stoomlocomotief (2+)

Thomas de Stoomlocomotief (2+)

Thomas en het circus (try-out)

za 12 december om 11:00
Lees meer
Jokie en Jet (2+)

Jokie en Jet (2+)

Reizen is een feestje!

za 13 maart om 11:00
Lees meer