Back to the Country
1

Back to the Country

Part 9

Na Part 8 afgelopen theaterseizoen zijn Dick van Altena en Savannah terug in Nieuwe Nobelaer met Back to the Country: Part 9. Wederom wordt het publiek meegenomen naar de hoogtijdagen van country en rock-’n-roll.

vr 15 mei
20:15

Prijs: € 22,50

Bestel nu

Meer over Back to the country

De zalen worden voller en de shows talrijker, Back to the country is inmiddels een vaste waarde in de schouwburgen en niet meer weg te denken uit de theaters.

Ook in dit 9e seizoen van deze meermaals bekroonde muziektheaterproductie viert de nostalgie hoogtij. De band Savannah en solist Dick van Altena nemen u mee terug naar de hoogtijdagen van country en rock- 'n-roll.


 

Ruim 30 songs komen langs in deze 2 uur durende muziekreis door de tijd. Liedjes die u moeiteloos mee kunt zingen en verrassende titels met een hoog ‘o ja’ gehalte. Van Johnny Cash tot The Mavericks, ze komen allemaal voorbij in een (h)eerlijk muziekavondje.

Na de reguliere show is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen after-party, een extra optreden in de foyer van het theater, waarbij meezingen is toegestaan! 

Onze aanbevelingen voor u

Dutch Eagles

Dutch Eagles

woensdag 16 oktober om 20:15
Lees meer
Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

zaterdag 23 november om 20:15
Lees meer
So long Cohen

So long Cohen

vrijdag 18 oktober om 20:15
Lees meer