Aaf Brandt Corstius
1

Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd

Toen ze zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waarbij columnist en schrijver Aaf Brandt Corstius (o.a. De Volkskrant, Flow, JAN) je welkom heet.

vr 13 november
20:30 Grote Zaal

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

In tegenstelling tot eerder vermeld in NN Magazine, zal deze voorstelling op 13 november plaatsvinden i.p.v. 16 oktober.

Je loopt de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijkt de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Je kijkt jarentachtig-tv met haar en ziet de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden zoals Annie, de kinderen Von Trapp en E.T. (niet echt een wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd). Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven met een liefdevolle moeder? Een mooie vrouw die kookte, feesten gaf, moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel en haar kinderen elke avond in zachte pyjama’s van Petit Bateau stak?

Aaf Brandt Corstius is columnist en schrijver. Ze heeft een column in De Volkskrant, en ze schrijft er de sterrenrubriek. Ook maakt ze columns voor Margriet, Flow en JAN. Daarnaast schrijft zij boeken – haar meest recente is Eindelijk 40. Voor theatergezelschap mugmetdegoudentand schreef ze vier toneelstukken: Fifty-Fifty, Een flinke linkse vrouw, Buik en Margreet heeft de groep verlaten.

www.aafbc.nl

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Onze aanbevelingen voor jou

Couperus Culinair

Couperus Culinair

Slechts 50 plaatsen beschikbaar

vr 6 november om 19:00
Lees meer
Doet sneeuw pijn

Doet sneeuw pijn

Naar het verhaal van Carolien Spaans

za 7 november om 20:15
Lees meer
De grootste helft

De grootste helft

Susan Visser en Eric Corton

vr 20 november om 19:00
Lees meer